Нардеп Олексій Гончаренко звернувся до СБУ з вимогою оцінити висловлювання журналіста та учасника інтелектуальних ігор Анатолія Вассермана.

Про це Гончаренко написав на своїй сторінці на Facebook.

Читайте також: Галюцинації визнали нормальним явищем

"У разі підтвердження моїх побоювань про наявність в словах Вассермана закликів до повалення влади в нашій країні і наклепу про державний лад вимагаю від СБУ адекватної реакції", - заявив Гончаренко.

Депутат допустив відкриття кримінального провадження і розшук співвітчизника.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього, Гончаренко вважає, що не завадило б перевірити психіку журналіста. За його словами, це необхідно, щоб виявити потенційні запущені патології Вассермана.

Також політик заявив, що інтелектуал є "ожилим інтернет-мемом" і "кремлівським пропагандистом".

Також необхідно позбавити Вассермана українського громадянства і відкликати нагороду "За заслуги перед містом", яку журналісту вручили в рідній Одесі, вважає нардеп.

Нагадаємо, Анатолій Вассерман зробив ряд заяв у своїй програмі "Відкритим текстом" про те, що "Україна вже рік якщо не в шлюбі, то в цілком інтимних стосунках з Америкою. І беззаперечно виконує вказівки пана ".

А в жовтні минулого року в інтерв'ю Russia Today Вассерман розповів, що вважає українців росіянами.

"Подякую Бараку Хусейну Обамі за державний переворот у Києві", - додав Вассерман. Також він неодноразово розповідав, що є досі цнотливим чоловіком, носив дивний одяг і взагалі всіляко потверджував своє реноме фріка.