Військові табори для підготовки дітей існують в Києві і на окупованому Донбасі. Але між ними існує величезна різниця: Україна - країна, яка існує, чого не можна сказати про "Л / ДНР".

Про це повідомляється в сюжеті "Радіо Свобода". Відмінності помітні і в методах підготовки дітей.

"Вихованці "Азовця"(Україна - ред.) вивчають тактику, медицину і вогневу підготовку. Табори терористів мають подібну програму і серйозну ідеологічну основу", - розповідається в сюжеті.

Дітям на окупованих територіях постійно розповідають міфи кремлівської пропаганди. Їм також весь час повторюють, що таке "ДНР" і "ЛНР".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Коли в кінці кінців буде об'єднання земель, не знаю, що ми будемо робити з цим поколінням, яке росте з певними цінностями, з усвідомленням того, що ми для них вороги", - пояснила психолог Юлій Завгородня.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко наказав виховувати дітей на окупованих територіях в дусі кремлівської пропаганди.