Відповідальність за мир в декількох країнах, серед яких і Україна, лежить саме на Москві.

Про це заявив держсекретар Ватикану кардинал П'єтро Паролін після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, передає Deutsche Welle. Він зазначив, що Україна і питання встановлення миру на її території викликає у Ватикану "значну стурбованість".

"Перш за все Святий Престол наполягає на вирішенні гуманітарних аспектів, починаючи з важливою ініціативи Папи для України ... Однією з тем є звільнення ув'язнених", - підкреслив Паролін.

Держсекретар Ватикану заявив, що Кремлю варто переглянути свою політику і поставити інтереси світу над усім іншим. Паролін сказав, що саме цю думку намагався донести до російського президента під час зустрічі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українці, які живуть на окупованому Донбасі, передали зворушливе послання до Дня Незалежності.