Ситуація на окупованому Донбасі з фінансуванням очевидно зовсім критична. Бойовики "Л / ДНР" намагаються отримати додатковий заробіток, продаючи військову техніку.

Про це повідомив блогер Влад Борода в Twitter. Він розповів, що оголошення про продаж військової техніки бойовики в відкриту розміщують на сайтах, де користувачі розпродають непотрібні або застарілі речі.

"На OLX продають вже і техніку. Невже зарплату зовсім оркам не дають?" - написав блогер в соцмережі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Один з бойовиків розмістив оголошення про продаж військового позашляховика "УАЗ". Він хоче виручити за авто більше тисячі доларів, але готовий поторгуватися за кінцеву ціну.

Розпродаж бойовиків викликала бурхливу реакцію соцмереж. У коментарях користувачі пишуть, що терористи продають вкрадену техніку, але з ціною не продешевили. Інші вказують на те, у що у бойовиків дійсно складна ситуація з фінансуванням і їм дуже потрібні гроші.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Україна поліпшила свої економічні показники і піднялася в світовому кредитному рейтингу.