Нещодавній концерт "Океан Ельзи" у Харкові підтвердив: фанати не тільки обожнюють фронтмена гурту Святослава Вакарчука, а й добре знають кращі його пісні. Проте чи є потаємна, улюблена композиція в самого музиканта? Виявилося, з поміж-усіх він і справді готовий виділити лише одну.

В коментарі Mediaport артист зізнався, що такою безумовно можна вважати пісню "Друг":

"Якщо б сказали, що потрібно відправити в Космос одну пісню "Океану Ельзи", щоб показати, що це таке, то я думаю, що це була б пісня "Друг". Якщо б це був мій вибір".

Але не кожну свою роботу Вакарчук оцінює схвально, а іноді навіть не зовсім розуміє, чому ті чи інші речі по-різному сприймає публіка.

"Бувало таке, що я думаю, якась пісня, яку я сильно люблю, буде найбільш популярною, а її люди навіть взагалі не помічають. А бувають пісні, про які ти думаєш, може, їх не треба включати в альбом, соромно показувати, а потім з кожного динаміка чуєш по радіо, по телебаченню, і думаєш: "Господи, що вони в ній такого знайшли?", - підкреслив музикант.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В одному лідер "ОЕ" впевнений на 100%: без натхнення навіть не варто братися до роботи, адже писати просто заради нового тексту нема жодного сенсу. Творчість, вважає Вакарчук, як настрій. Вона або вистрілює в одну секунду, або потребує тиші і часу:

"Якась буквально дрібничка може заставити бігти думки в одну сторону або в іншу. Так само з піснями. Сказати якийсь рецепт, як це відбувається, я не знаю", - підсумував він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вакарчук дав українцям інструкцію щодо політиків.