У Санкт-Петербурзі колишній мер Архангельська Олександр Донський влаштував акцію під назвою "Трамп, до ноги".

Відео акції з'явилося в мережі Facebook.

"Усі, хто не є нашими союзниками, повинні бути принижені і осоромлені", - з гордістю заявив Донський. Він вводив по центру міста людини на ланцюгу і кричав: "Трамп, до ноги". Чоловік на ланцюгу був загримований під Трампа.

В Санкт-Петербурге пристыдили Трампа.

Posted by Роисся24 on Sunday, 27 August 2017

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що користувачів такий вчинок шокував. Багатьох обурило, перш за все, той факт, що такий перформанс колишній мер організував в культурній столиці. Судячи з настрою коментаторів, обуренню не було меж.

"Яке ж це дно", - влучно відзначають користувачі соціальної мережі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в американському штаті Алабама скоро пройдуть вибори губернатора. Журналісти з'ясували, що на даний момент, не дивлячись на політику США щодо Росії, в штаті побутують проросійські настрої, особливо серед християн.