Народний депутат та лідер партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко знову вирішила поекспериментувати з власним іміджем. Її новий образ не залишився без уваги спільноти.

Фото з "оновленою" Тимошенко поділився громадський активіст Олександр Захарченко в Facebook. У новому образі політик з'явились на урочистостях з нагоди 50-річчя створення Світового Конгресу українців.

У Мистецькій арсенал, де відбувався святковий захід, Тимошенко прийшла в бордовій атласній сукні без рукавів. У соцмережах помітили її дещо розповніли руки й порадили почати відвідувати спортзал.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Але найбільшу увагу привернула нова зачіска Тимошенко. Вже звичний хвіст, з яким лідерку "Батьківщини" останнім часом можна побачити в парламенті, вона змінила на дві молодіжні косички. Доповнили зачіску пасма розпущеного волосся. Користувачі помітили значну схожість між депутаткою та героїнею відомого серіалу "Гра Престолів".

Але є одна деталь, яка завжди присутня у її образі. Тимошенко ніколи не зраджує високим підборам.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українських політиків представили у ролі головних персонажів серіалу "Гра Престолів".