В одній з харківських лікарень 26 серпня помер від отриманих поранень солдат АТО.

Про це сказав на традиційному брифінгу речник Міноборони по АТО Олександр Мотузянік. За словами чиновника, боєць отримав поранення 19 серпня неподалік від Кримського під час чергового обстрілу бойовиків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що за останні тижні кривавого протистояння на Донбасі, ряди проросійських бойовиків зазнали значних втрат, проте терористи приховують факт загибелі російських найманців.

Медустановам дали наказ, приймати убитих або поранених росіян тільки в цивільному одязі, а в документах вони повинні рахуватися як місцеві жителі.

Варто відзначити, що бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських захисників. Наші бійці активно відповідають нищівним вогнем, в результаті чого ворог останнім часом зазнає значних втрат.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще