У Японії набирає популярності переодягання в українських військових.

Жителі Японії уважно стежать за розвитком подій в АТО на Донбасі і намагаються наслідувати українських героїв такою ж уніформою, шевронами, окулярами, взуттям військових.

Останнім часом дуже модним стало проведення костюмованих ігор-косплеїв, на яких японці намагаються відтворити бої між українцями та росіянами, пише блогер rastamandita.

При цьому багато тематичних ігор японські косплеєри присвячують полку "Азов" та особисто його командиру Андрію Білецькому.

Читайте також: Японія приєднується до місії ОБСЄ на сході України

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також нещодавно в Японії провели костюмовану гру, присвячену Нацгвардії, на якій зібралися косплеєри в образах військових ЗСУ. А для гри, присвяченій ВДВ, взяли за основу 79-ю аеромобільну бригаду.

Нагадаємо, суть японського косплея - в переодяганні у відомих персонажів. При цьому костюмами виступають деталізовані образи, максимально схожі з оригіналом.