Пішохід, який постраждав в автомобільній аварії в суботу, 26 серпня, зараз знаходиться в реанімації у вкрай важкому стані. ДТП влаштував син народного депутата Нестора Шуфрича.

Як повідомляє Еспрессо, зараз до чоловіка нікого не пускають, він до цих пір не прийшов до тями: у пацієнта діагностували важку черепно-мозкову травму. Біля входу в реанімаційне відділення чергує молодий хлопець, який представився сусідом постраждалого. Саме він передав лікарям телефон, щоб ті розповіли батькам про стан здоров'я чоловіка.

Біля лікарні поки що не видно представників народного депутата. Батьки потерпілого ще не приїхали, вони добираються з Херсона.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, хто врятував життя чоловікові, поки не приїхали лікарі швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще