Президент США Дональд Трамп підтримав права жінок та оголосив у своїй країні нове свято - День рівноправності жінок, яке щорічно відзначатимуть 26 серпня.

На офіційному сайті Білого дому повідомили, що адміністрація 45-го президента Америки будуватиме економіку, в рамках якої жінки стануть успішними в бізнесі.

Трамп обрав 26 серпня Днем рівноправності жінок не випадково. Саме у цей день у 1920 році ухвалили 19 поправку до конституції США, яка дозволила жінкам голосувати на виборах.

Зазначимо, що вчора у Штатах відбулись чисельні мітинги на підтримку жінок. У Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, сотні людей вийшли на вулиці, щоб пригадати день прийняття 19 поправки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Трампа неодноразово звинувачували у сексизмі та неповажному ставленні до жінок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський письменник Стівен Кінг заборонив Трампу дивитися фільми, зняті за його книгами.