Світ побачила книга "Воїни Світла Миколаївщини", в яку увійшли історії про 151 загиблого військового з Миколаївської області.

Авторами книги стали губернатор області Олексій Савченко і прокурор Тарас Дунас. Презентація видання відбулася 23 серпня - напередодні Дня Незалежності. За словами губернатора, саме прокурор надихнув його на написання книги.

У книзі є малюнки дітей солдат АТО, а також місце для додаткових матеріалів.

У передмові до видання Савченко міркує про українську державність, національні символи і патріотизм. Не забув він і про українську мову, завдяки якій став настільки відомий.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що не так давно волонтери та друзі загиблих на фронті українських воїнів власними силами встановили пам'ятник героям АТО.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще