Екс-гравець сімферопольської "Таврії" Владислав Павленко, який зараз грає у Білоруській лізі, розповів про реалії кримського футболу зараз.

Після анексії Криму футболісту пропонували отримати громадянство Росії, але він відмовився. Павленко перейшов до ужгородської "Говерли", а зараз підписав контракт з білоруським клубом "Вітебськ".

"Кримські гравці вже самі хочуть скоріше виїхати, бо рівень чемпіонату ну дуже слабкий. Спочатку думали, що там у них все буде добре. А зараз - футбол майже пропав. Мені теж свого часу пропонували отримати російський паспорт і грати в Криму. Але який сенс мені було його отримувати, якщо там тільки чемпіонат Криму?", - розповів Павленко.

Нагадаємо, що клубам із окупованого Криму заборонили брати участь в європейських змаганнях. Команди також не приєднались до російської першості, тому зараз проводять лише регіональний чемпіонат.

Читайте також: Кримські футболісти від безгрішшя вечорами розвозять піцу

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Багато футболістів Криму вже відмовились від громадянства РФ та продовжують кар'єру в інших клубах України або за кордоном.