Зірка радянського кіно і театру, художній керівник Московського театру сатири Олександр Ширвіндт потрапив до списку "Миротворця".

Представники громадських організацій упевнені, що актор свідомо порушував закон України, коли в 2015-му році поїхав з гастролями у тимчасово окупований Крим. На сайті "Чистилища" можна почитати дуже цікаві уривки з інтерв'ю, яке Ширвіндт дав відразу після того, як приїхав із Севастополя.



"Я послав їм телеграму: "Дорогі! Крим наш. Я - ваш". 28 лютого, в той самий день, коли в Московському академічному театрі сатири в 400-й раз йшов один зі спектаклів, поставлених Олександром Ширвіндтом, а його самого колектив готувався привітати з ювілейним 45-річчям роботи в Театрі, артист жартував на одній із севастопольських сцен. "Я їм там сказав, що такі дати треба відзначати в Севастополі", - і знову овації ", - починається стаття видання "Міст" і це тільки початок матеріалу.

"Я ж до вас не просто так. Я за наводкою. Всі хто були у вас - Адочка Роговцева, Олечка Волкова, Льовочка Дуров - мій улюблений друг і партнер - всі говорили: "Їдь у Севастополь, єдине місце, де ти зіткнешся з інтелігентною публікою. Мені от цікаво, ви стали нею до приєднання або під час? Жах... Взагалі, знаєте, коли мені було 20 років, і я перейшов з другого на третій курс театрального інституту - а тоді студенти старших курсів театральних вузів в складі бригад посилалися влітку туди, де не ступала нога нормального артиста - так ось після другого курсу ми були тут. І ви знаєте що? Севастополь не змінився. Я все тут впізнаю - все це ретро, ​​і це прекрасно. Звідси, напевно, ви і інтелігентні", - віщав зі сцени Ширвіндт в 2015-му. Дивно, що в базу "Миротворця" він потрапив тільки зараз.









Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, що в Чистилище загримів відомий російський драматург.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще