Депутати Івано-Франківської міської ради прийняли рішення про перейменування кількох вулиць міста. Зокрема, Північний бульвар імені Пушкіна перейменували на Північний Бульвар.

Про це повідомляє офіційний сайт міськради.

Під час обговорення депутат Володимир Чорноус висловив пропозицію про перейменування Північного бульвару імені Пушкіна на Північний Бульвар.

"Цього рішення вже давно домагаються самі мешканці вулиці, адже особистість Пушкіна не є однозначною в українській історії", - підкреслив він.

Цю ініціативу не підтримав міський голова Віктор Анушкевичус заявивши, що особистість Пушкіна потрібно сприймати в глобальному плані, а не за його окремі помилки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: До зими Київ очистять від радянської символіки

Однак пропозицію депутата підтримала більшість його колег з міськради. В результаті бульвар змінив свою назву.

Також місто поповнився новими назвами вулиць, незв'язаних з імена відомих людей. Серед них Ясенева, Грабова, Букова, Кленова, Калинова, Ялинова, Абрикосова, Виноградна, Грушева, Малинова, Помаранчева, Сливова. Черешнева, Яблунева.

Нагадаємо, раніше комісія Київської міської ради підтримала перейменування ще 12 вулиць, одній площі, провулка і проспекту в столиці.