Кілька тижнів тому в Москві троє чоловіків побили до смерті 29-річного блогера Станіслава Думкіна за те, що він був одягнений "не за поняттями". Хлопець йде парком Горького в двома дівчатами, як раптом до нього підійшли троє хлопців: відібравши капелюха і розбивши окуляри, вони накинулися на жертву. З важкою травмою голови його госпіталізували, та через тиждень хлопець помер.

Історію активно розтиражували десятки російських ЗМІ. Вчора в мережі з'явився відеоролик, на якому бачимо, як двоє людей про щось емоційно сперечаються, після чого одному наносять удар. Чоловік падає і сильно вдаряється об асфальт.



Поліція підозрює 23-річного Корнія Макарова - сина відомого актора Сергія Макарова, який зіграв в телесеріалі "Інтерни". Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне заподіяння шкоди здоров'ю, що спричинило смерть".



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як українського юного воїна жорстоко вбили на мирній території.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще