У мережі бурхливо обговорюють можливе возз'єднання американської співачки Леді Гаги та її колишнього нареченого - актора Тейлора Кінні. Цього разу привід дав сам екс-коханий артистки.

Зірка серіалу "Щоденники вампіра" відвідав її концерт у Чикаго і не лишився непоміченим. Шанувальники Гаги буквально підірвали мережу знімками з Тейлором:

"О, боже, Тейлор Кінні на концерті Леді Гаги! Будь ласка, будьте разом!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, пара познайомилася на зйомках кліпу Гаги "You And I" у 2011 році. Робочі стосунки швидко переросли у романтичні. Гага і Кінні були нерозлучні протягом п'яти років і навіть порадували фанатів звісткою про майбутнє весілля.

Втім, відбутися йому не судилося. У липні 2016 року Мама монстрів зняла обручку й оголосила, що розсталася з актором.

Джерела запевняють, що Тейлор і Гага досі кохають один одного, а стосунки їх розпалися через кар'єрні амбіції артистки. Співачка жадає віддавати весь свій час творчості, у той час як Кінні хотів, щоб вони одружилися і народили дітей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", оголена Леді Гага привітала Наомі Кемпбелл.