Підрозділ з офіцерів міліції створили з метою швидкого реагування на екстрені ситуації в місті.

Всього до складу спецбата увійшло 300 осіб. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що за структурою батальйон буде відповідати підрозділу Нацгвардії.

Читайте також: Начальник УВС, що здав Донецьк бойовикам, живе в Києві - Фірсов (відео)

"Це всі діючі співробітники міліції: оперуповноважені карного розшуку та боротьби з економічними злочинами, дільничні інспектори і представники інших підрозділів Головного управління", - повідомив Аброськін.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

При цьому начальник міліції області пояснив основне призначення нового батальйону.

"Новий підрозділ сформували, насамперед, для оперативного реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО. Також для боротьби з диверсійними групами бойовиків, для забезпечення безпеки наших громадян та правопорядку на території Донеччини. При цьому у час, не пов'язаний з виконанням завдань спецбата, співробітники виконують свої обов'язки міліціонерів обласного главку", - додав він.

Зараз проводять доукомплектацію батальйону необхідною спецтехнікою, зброєю і боєприпасами. У складі батальйону також є бронегруппа з БРДМов і БТРів.

Також Аброськін зазначив, що підрозділ практично готовий до виконання завдань.