Підрозділ з офіцерів міліції створили з метою швидкого реагування на екстрені ситуації в місті.

Всього до складу спецбата увійшло 300 осіб. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що за структурою батальйон буде відповідати підрозділу Нацгвардії.

Читайте також: Начальник УВС, що здав Донецьк бойовикам, живе в Києві - Фірсов (відео)

"Це всі діючі співробітники міліції: оперуповноважені карного розшуку та боротьби з економічними злочинами, дільничні інспектори і представники інших підрозділів Головного управління", - повідомив Аброськін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому начальник міліції області пояснив основне призначення нового батальйону.

"Новий підрозділ сформували, насамперед, для оперативного реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО. Також для боротьби з диверсійними групами бойовиків, для забезпечення безпеки наших громадян та правопорядку на території Донеччини. При цьому у час, не пов'язаний з виконанням завдань спецбата, співробітники виконують свої обов'язки міліціонерів обласного главку", - додав він.

Зараз проводять доукомплектацію батальйону необхідною спецтехнікою, зброєю і боєприпасами. У складі батальйону також є бронегруппа з БРДМов і БТРів.

Також Аброськін зазначив, що підрозділ практично готовий до виконання завдань.