Британські вчені опублікували тривожну статистику - виявляється, соціальні мережі, якими так одержимі підлітки, роблять їх нещасними. І особливо - дівчаток.

Фахівці університету Шеффілда провели дослідження, яке показало, що кожна година, проведена у Facebook, Instagram або Snapchat знижує відчуття щастя у підлітків на 14%, пише Clutch.

У середньому дитина витрачає по 5-6 годин на день, переглядаючи чужі публікації. Тож неважко підрахувати, наскільки нещасними це їх робить.

Уся справа в тому, що на сторінках соцмереж люди діляться лише найприємнішими моментами свого життя, створюючи "ідеальний" образ, до якого складно дотягнутися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, популярні блогери використовують фотошоп і спеціальні фільтри, які змінюють їх зовнішність і прибирають зайві кілограми. А вразливі діти, дивлячись на відретушовані знімки, відчувають себе неповноцінними і незадоволеними своєю зовнішністю.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", американські підлітки похвалилися у Facebook нелюдською жорстокістю.