Росія підняла по сигналу бойової тривоги свою авіацію, яка базується в анексованому Криму та на півдні країни. Літаки злетіли в небо в рамках перевірки військ і ППО РФ.

Про це повідомив начальник прес-служби Південного військового округу Вадим Астаф'єв, передають російські ЗМІ. Він зазначив, що всі війська округу привели в бойову готовність у ході раптової перевірки.

"По сигналу бойової тривоги сьогодні було піднято особовий склад авіаційних з'єднань і військових частин, а також сил ППО, дислокованих на території Ростовської та Волгоградської областей, Краснодарського і Ставропольського країв, республік Північна Осетія-Аланія і Крим", - розповів начальник прес-служби.

Він додав, що перевірку боєготовності проводили з ініціативи начальника Генштабу ВС Росії генерала армії Валерія Герасимова. Так Росія хоче оцінити рівень підготовки авіації і наземних військ.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, російський бомбардувальник помітили біля берегів Данії. На його перехоплення відправили винищувачі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще