Американські стоматологічні клініки почали впроваджувати новий метод лікування пародонтиту під назвою LANAP. Технологія дозволяє видаляти пошкоджені тканини між зубами і яснами з допомогою лазера.

Нова процедура допоможе уникнути больових відчуттів пацієнта.

"Через 10 років досліджень і експериментів у пацієнтів з'явилася можливість зберегти зуби і уникнути болючої операції", - розповів автор методики Роберт Грегг.

Нова технологія видаляє пошкоджені тканини, зберігаючи при цьому здорові, а також знищує бактерії, що викликають цю хворобу. Після лазерної терапії пацієнту не потрібно приймати ліки для відновлення ротової порожнини.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Технологія перевірена і схвалена Управлінням по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA).

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що медики розвінчали основний міф про воду.