Британський фотограф Крістофер Нунн, якого поранили на Донбасі в лютому цього року, після тривалої реабілітації знову повернувся на передову на сході України.

Про це написав сам Крісофер на сторінці в Twitter.

"Я і Вова повернулися на Донбас. Ми були на вечірці з піною на честь Дня шахтаря минулої ночі в Покровське (Красноармійськ). Остання поїздка перед подальшими операціями", - зазначив фотограф.



Нагадаємо, 2 лютого 2017 року під час чергової атаки терористами Авдіївки, британський фотограф отримав травму лівого ока. Після цього Крістофера відправили до лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

А зараз він знову готовий повернутися до небезпечної роботи на передовій.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російський актор, який воює на боці українських захисників на Донбасі, Анатолій Пашинін зізнався, від чого йому складно відмовитися та чого не вистачає йому на передовій.