У Києві суд обирав запобіжний захід для начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергія Будника, якого затримали на отриманні хабара. Після завершення засідання фігуранта справи вирішили тримати під вартою.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури. Суд передбачив, що за Будника можуть внести заставу.

"За клопотанням ГПУ 25 серпня 2017 року Печерським районним судом міста Києва начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції України та посередника при отриманні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. гривень кожному", - розповіли деталі судового рішення у Генпрокуратурі.

Сергія Будника та посередника затримали 22 серпня 2017 року за підозрою в отриманні хабара. Генералу мав отримати 96 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі показали розкішний особняк, яким володіє начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергій Будник.