В Україні значно підвищився градус соціальної напруги, про що свідчить напад на центри самообслуговування клієнтів "Київенерго".

Про це повідомив очільник політичної партії "Основа" Сергій Тарута. Він зазначив, що подібні події несуть тривожний сигнал для країни.

"Події на Грушевського є демонстрацією того, що відбувається щодня: вбивства, вибухи, скандальний пам’ятник солдатам АТО. Це говорить про сильну напругу в суспільстві. Напад на "Київенерго" – це наслідок тривалої соціальної напруженості. І чим менше грошей у народу, зокрема у киян, тим більш агресивними будуть їхні дії", – пояснив політик.

Тарута розповів, що влада може стабілізувати ситуацію, й для цього потрібно здійснити кілька кроків. Вони, в підсумку, знизять градус соціальної напруги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Якщо не буде нормального, цивілізованого, еволюційного перезавантаження – ми можемо отримати сильну і неадекватну реакцію по всіх регіонах України. Влада намагається "тримати кришку". Температура підвищується і зростає, а кришка знаходиться все в тому ж положенні. Її потрібно відкрити, перезавантажити, налити нову воду. Тоді ситуація трохи зміниться", – заявив Тарута.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, у Києві розтрощили один із сервісних центрів компанії "Київенерго". Інцидент стався у Солом'янському районі міста.