З 1 серпня турнікети київської підземки перестали приймати зелені жетони. А от спеціальні сервісні центри – досі це роблять.

Прес-служба Київського метрополітену нагадала пасажирам, що ще протягом чотирьох днів вони можуть обміняти зелені жетони на сині, щоб не втратити гроші.

Сервісні центри працюють тільки на чотирьох станціях: "Політехнічний інститут", "Майдан Незалежності", "Дорогожичі" і "Дарниця" (новий вихід). Працюють пункти прийому зелених жетонів з 8:00 до 19:00.

Обмін проводиться пропорційно або з доплатою до 1 вересня. За підрахунками керівництва підземки, пасажири здали вже майже 95,5 тисяч зелених жетонів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Втім, незабаром жетони взагалі зникнуть як засіб оплати проїзду в столичному метрополітені. Комунальне підприємство планує повністю перейти на електронні квитки та безконтактні картки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", київське метро стане додатком.