У білоруському місті Гомель російську спецслужби викрали сина колишнього співробітника Держприкордонслужби, офіцера Ігоря Гриба.

Про це офіцер повідомив у Facebook.

"24 серпня 2017 року мій син Павло (19 років) поїхав до міста Гомель на зустріч з дівчиною, з якою познайомився і спілкувався тільки в соцмережах, без особистого знайомства, спочатку в VK, а потім в Skype, яка з його слів, мала приїхати на зустріч з Росії», — повідомив офіцер.

Хлопець планував повернутись додому в той же день. Але він не повернувся ні того, ні наступного дня, зв'язку з ним не було і батько поїхав до Гомеля на його пошуки.

"Там я з’ясував, що Павло знаходиться в розшуку за ст. 205 КК РФ (терористичний акт), ініціатором є ФСБ РФ по Краснодарському краю міста Сочі", — написав Гриб.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Білоруські прикордонники на прохання надати будь-яку інформацію про місцеперебування хлопця повідомили, що не мають жодних даних. Гриб заявляє що це "відверта брехня".

"Таким чином стало зрозуміло, що ФСБ виманило Павла до Гомеля, під виглядом зустрічі з дівчиною та провело затримання", - повідомив він.

Речник Держприкордонслужби Олег Слободян підтвердив факт зникнення хлопця і вказав, що Ігор Гриб - колишній співробітники відомства.

За його словами, наразі місцеперебування українця не встановлено, ДПСУ допомагає з'ясувати це.

ДУЖЕ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!! 24 серпня 2017 року мій син Павло (19 років) поїхав до міста Гомель на зустріч з дівчиною, з...

Posted by Ігор Гриб on Sunday, 27 August 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська спецслужба ФСБ лише за останній місяць направила в Україну три диверсійні групи для здійснення терактів і вбивств громадських і політичних діячів.