Американська співачка Бейонсе потягла з-під носа у британської колеги Адель грандіозний контракт.

Продюсери нового фільму про Джеймса Бонда спочатку повідомили, що головний саундтрек до стрічки знову запише Адель, а потім несподівано почали переговори з Бейонсе. Про це порталу Daily Mail повідомило джерело з кіностудії MGM у Лондоні.

Сама r'n'b-діва, яка кілька місяців тому народила близнюків, поки ніяк не прокоментувала чутки. Однак, за словами інсайдерів, співачка вважає можливість записати заголовну пісню для ювілейного фільму "бондіани" великою честю.

"Це єдиний проект, в якому вона зараз дуже зацікавлена", - розповіло джерело.

Варто зазначити, композиція Skyfall, яку в 2012 році записала Адель для стрічки "007 Координати "Скайфолл", мала шалений успіх у публіки і критиків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Завдяки пісні, британка виграла "Золотий глобус" і "Оскар" у категорії "Найкраща оригінальна пісня" і вивела свою кар'єру на абсолютно новий рівень.

Нагадаємо, прем'єра 25-го фільму про Агента 007 запланована на листопад 2019 року.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, хто заборонив Крейгу грати Бонда.