3,6 млрд. гривень за тепло, опалення та гарячу воду заборгували жителі української столиці.

Такі дані озвучили в ПАТ "Київенерго", передає "Укрінформ".

Сумарна заборгованість населення за опалення і гарячу воду перед підприємством на 1 серпня 2017 становила 1,4 млрд грн. За опалення жителі столиці винні 874,1 млн. грн, за гарячу воду – 538,9 млн грн.

Лідерами серед боржників є Деснянський район Києва (188,5 млн. грн) та Святошинский (183,5 млн. грн). Проте в перерахунку на одного мешканця району "пальму першості" серед неплатників посів Печерськ.

Серед житлових будинків найбільше за послуги компанії заборгували споживачі Подільського району – 5,8 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського – 2,8 млн грн (вул. Євгена Коновальця, 44а) та Солом'янського – 1,9 млн грн (вул. Михайла Донця, 2А).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", напередодні нового опалювального сезону українцям розповіли про те, хто цього разу може претендувати на субсидії.