Український фотограф, який перший раз потрапив в Білорусь, відразу звернув увагу на якість їх доріг.

Фотограф Віктор Сеньків, коли відвідував родичів, бачив ці дороги. Нещодавно його друг також з'їздив до сусідів і розповів: "Перетинаю кордон, і відразу ніби в Європі опиняюся! А коли повертаюся назад - у нас мало не як Сомалі". Крім відмінних доріг, в країні прекрасний міський благоустрій.

"Травка акуратно підстрижена, стовпчики чисті, а бордюри все ідеально рівні. Також траву стрижуть уздовж проходження електричок і поїздів. Дороги в Білорусі хороші, але жити там трохи нудно. Життя навіть в столиці більш розмірене, ніж в динамічному Києві. До речі, там практично немає МАФів, як у нас. І щоб купити що-небудь перекусити, наприклад, хот-дог, потрібно пройти кілька кварталів у пошуках єдиного магазину", - при цьому поскаржився фотограф.

Поділився він враженнями про білоруських даішників: дати хабар неможливо. Всі правила дотримуються дуже точно. Якщо є обмеження по швидкості, значить вони є. Ніяких допустимих норм. Крім того, машину з іноземними номерами за перше порушення можуть не оштрафувати, обійдуться попередженням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Білорусь вирішила не відставати від нових тенденцій в автомобільному світі, де все популярнішими стають екотехнології, і представила електромобіль власного виробництва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще