Дружина вбитого в Києві колишнього російського депутата Дениса Вороненкова Марія Максакова стане гостем російського ток-шоу.

У Instagram Андрій Малахов опублікував прев'ю свого нового вечірнього шоу на каналі "Росія 1". "У прем'єрній програмі # малахов о 18:00 по Москві - вперше Марія Максакова тільки про кохання, зраду і надіяї ..." - написав Малахов.

Судячи по ролику, програма буде присвячена чоловікові Максакової Денису Вороненкову, якого вбили в Києві.

В премьерной программе #малахов в 18.00 по Москве - впервые Мария Максакова только о любви, предательстве и надеждах... #россия1 #слюбимыминерасставайтесь #эксклюзив

Публикация от @malakhov007 Авг 28 2017 в 5:18 PDT

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдова убитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова, вирішила почати нову кар'єру в Україні. Артистка викладатиме академічний вокал у Національній академії кадрів культури і мистецтв України.

Максакова подякувала колективу академії за можливість застосувати свій викладацький досвід в Україні.