Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська вирішила: якщо Служба безпеки вже заборонила їй в'їзд в Україну на найближчі три роки - можна сміливо вирушати на гастролі в анексований Крим.

У російській пресі 28 серпня з'явилася звістка про те, що артистка виступить із концертом у Джанкої.

"Привітати кримчан зі 100-річчям улюбленого міста приїдуть Лоліта, Натан, Домінік Джокер, група "Комбінація". Ведучий свята - російський актор театру і кіно - Олександр Олешко", - йдеться у повідомленні.

Концерт на честь дня міста запланований на 2 вересня. При цьому, заробити багато на цих гастролях Лоліті та іншим навряд чи вдасться, адже виступ у центрі міста буде безкоштовним для всіх городян.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в середині серпня Мілявська збиралася до Криму з великим гастрольним туром. Однак через накладки з організацією змушена була скасувати концерти у Севастополі, Ялті, Євпаторії, Феодосії, Алушті та Керчі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Лоліта раптом "заспівала" по-українськи.