У слов'янській школі, що в Донецькій області, працює завучем Андрій Шалда, який раніше отримав п'ять років умовно за організацію "референдуму".

Про це написав Денис Казанський в Facebook. "У Слов'янську завуч школи №10 Андрій Шалда, який раніше отримав 5 років умовного терміну за організацію незаконного" референдуму "11 травня, продовжує працювати в школі і вчити дітей", - обурюється журналіст.

Він згадав, що Шалда очолював одну з "виборчих комісій", коли проходив так званий референдум про відділення Донбасу.

Казанський впевнений, що несправедливо те, що платники податків продовжують платити зарплату сепаратистові і довіряють йому виховання дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що правозахисна організація Freedom House виявилася в епіцентрі скандалу, після того як опублікувала Крим окремо від України. Її представники оправдаліс за цей інцидент.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще