Дочка популярної актриси Віри Глаголєвої Анна Нахапетова розвінчала неправдиву інформацію в ЗМІ про те, що брат акторки Борис важко переживає її смерть.

Нахапетова опублікувала в Instagram пост, в якому повідомила, що брат Глаголєвої не може переживати через її смерть, оскільки сам помер за сім місяців до похорону її матері, пише Рoliteka.

У той же час багато ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що він нібито важко переживає втрату. Анна Нахапетова дорікнула в поширенні фейку актрисі Марині Яковлєвій, яка в одному з інтерв'ю розповіла про переживання брата Глаголєвої.

"І так, відразу хочу запитати актрису Марину Яковлєву, інтерв'ю якої можна прочитати майже в кожному виданні. Ви навіщо це робите, про яку дружбу Ви можете говорити, якщо розповідаєте про те, як зараз страждає мамин брат Борис, якого вже сім місяців немає в живих. Навіщо описувати якісь подробиці хвороби, про які Ви за визначенням не можете знати ", - написала Нахапетова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актриса Віра Глаголєва після тривалої боротьби з раком померла 16 серпня на 62-му році життя.