У Німеччині засуджений медичний працівник, який причетний до вбивства 90 пацієнтів.

Як пишуть місцеві ЗМІ, розслідування і суд тривали три роки. В результаті 40-річного медичного працівника визнали винним в шести вбивствах і причетним до смерті ще 84 пацієнтів. Його засудили на довічне ув'язнення.

При цьому слідчі вказують, що смертей на совісті медпрацівника може бути набагато більше, оскільки багато тіл вже кремували. Копи встановили, що злочини він скоїв в період з 2003 по 2005 роки, під час роботи в двох лікарнях міста Ольденбург.

Згідно з висновками слідства, засуджений вводив пацієнтам у відділенні інтенсивної терапії препарати, які порушували кровообіг і приводили до зупинки серця. Після він намагався їх врятувати і таким чином ставав героєм в очах пацієнтів та їхніх родичів. Однак врятувати всіх не вдалося. Під час попереднього процесу він зізнався, що з його вини загинули близько 30 осіб. Всього в поле зору слідчих потрапили близько 200 смертей.

Якщо копи доведуть причетність до всіх смертей, то цей медпрацівник виявиться найбільшим серійним вбивцею в історії криміналістики Німеччини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що німецький демократ Крістіан Лінднер вважає, що питання Криму потрібно заморозити на невизначений час.