Питання передачі Сполученими Штатами Америки оборонних видів озброєнь Україні залишається відкритим, проте з-за океану вже надійшла обнадійлива інформація.

Про це у своїй статті для сайту "24" написала Наталія Лебідь.

Тему виділення нашій країні летальної зброї нещодавно підняло впливове американське видання The Wall Street Journal. Зокрема, мова йшла про протитанкові комплекси та інше озброєння для протистояння російській агресії.

І якщо у Трампа журналістам видання заявили, що на сьогодні ще жодного рішення в Білому домі з цього приводу не ухвалили, у Пентагоні WSJ анонімно повідомили: міністр оборони США Джеймс Меттіс вже затвердив план надання Україні озброєнь.

У свою чергу "Радіо Свобода" передає, що за президентства Обами ми не отримали зброю, бо американський лідер побоювався спровокувати Росію на ескалацію конфлікту. Подібні сумніви є й зараз, проте тепер США збираються таки остаточно вирішити це питання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На думку колишнього американського посла у нашій державі Джона Гербста, військова допомога від США зробить для Москви більш затратним продовження її агресії та захоплення додаткових територій в Україні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, хто вже допоміг летальним озброєнням.