Вчора, 18 серпня, після нашестя найпотужнішого за останні десятиліття урагану Харві в США сталася нова НП: стихія виявилася настільки сильною, що серйозно пошкодила трубопроводи в двох штатах.

Як повідомляє видання Reuters, влада Техасу заявила про витік небезпечних хімікатів в штатах Шореакре і Ла-Порте. Представники місцевої адміністрації закликали жителів залишати свої оселі тільки в крайньому випадку, а також відімкнути систему кондиціонування.

Ці штати знаходяться в 40 милях від Х'юстона, де потужний ураган затопив все на своїй дорозі і забрав життя 10 осіб. Через небезпечний витік місцева влада попередила жителів про можливість переселитися до тимчасового притулку, якщо хімікати потрапили в будинок або квартиру.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі показали наслідки страшного урагану Харві, який пройшовся в США.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще