Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп вирішив відновити колишні відносини з Російською Федерацією, адже не можна сваритися з таким сильним противником.

Про це глава США заявив під час спільної прес-конференції з президентом Фінляндії Саулі Ніїністо. Він зазначив, що Росія - "це велика країна, це ядерна країна, це країна, з якою ми повинні ладити". Відзначимо, що дії Володимира Путіна в Європі Трамп не вважає загрозою нацбезпеці, на відміну від багатьох інших країн.

Президенту США нагадали про антиросійські санкції, які той зовсім нещодавно підписав, на що Трамп заявив, що бачить в документі багато недоліків, але змушений був підписати його заради національної єдності.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Трамп розповів, коли Україна зможе стати повноцінним членом НАТО.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще