Нещодавно родину екс-прикордонника, а нині – військового капелана Ігоря Гриба, шокували звісткою про те, що 19-річного сина затримали у білоруському Гомелі російські спецслужби. Як виявилося згодом, на ФСБ працювала дівчина, до якої і їхав на зустріч Павло.

Про це повідомляє Politeka.

17-річну мешканку міста Сочі вдалося розшукати журналістам. Саме з її допомогою спецслужби РФ виманили Гриба-молодшого до Білорусі.

Вона зізналася, що особисто запрошувала хлопця до себе в гості. Більш того, зараз дівчина знаходиться під слідством, за тією ж статтею, що і Павло – "терористична діяльність":

"Мене туди шантажем направили, в Білорусь. Ми піднімали такі теми, як націоналізм чи щось подібне. Ну, взагалі-то і проти мене справу порушено. Можна сказати, що через розмову з ним тоді і ... Я ось про це не можу розповідати, тому що підписала папір про нерозголошення".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські спецслужби затримали сина колишнього прикордонника.