Одного разу скандальний репер Каньє Вест заявив, що збирається балотуватися на пост президента у 2020 році. І ми його не звинувачуємо. Після того, як главою Білого дому став мільярдер Дональд Трамп, американці зрозуміли - виграти вибори може хто завгодно.

Дружина Веста, реаліті-діва Кім Кардашьян, ніяк не прокоментувала амбіції чоловіка, але днями в мережі опублікували цікаву фотосесію, яка підтверджує: вона готова до ролі першої леді.

Журнал Interview вирішив помістити на обкладинку вересневого номера Кім та її 4-річну доньку Норт. Для зйомки Кардашьян приміряла образ легендарної Джекі Кеннеді: об'ємний боб, спідничні костюми, рукава три чверті, високі рукавички, капелюшки-таблетки і незмінна нитка перлів, пише Clutch.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кім і Норт позували перед об'єктивом відомого фешн-фотографа Стівена Кляйна, який обожнює знімати першу леді реаліті-телебачення.

У відвертому інтерв'ю виданню Кардашьян зізналася, як це - постійно знаходиться під прицілом камер і критиків.

"Якщо я така неталановита, якщо я нічого не роблю, то чому тоді у мене така успішна кар'єра? Я люблю над цим жартувати, як коли мене помістили на обкладинку Forbes і я написала #НепоганоЯкДляДівчиниБезТаланту. Я не проти, що мене недооцінюють, тому що це підстьобує. Ви можете казати що завгодно, але не можете сказати, що я не працюю старанно. Я не співаю. Я не танцюю. Я не граю в кіно. Але я не лінива", - заявила зірка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кім Кардашьян розповіла про наболіле.