Президент-втікач Віктор Янукович припустився фатальної помилки під час події на Євромайдані. Вона полягає в тому, що він не розумів реального стану речей.

Про це повідомив мер Харкова Геннадій Кернес в інтерв'ю "Гордону". Він вважає, що Янукович не усвідомлював реальну ситуацію "через товщину стін і броньованих вікон". Кернес припустив, що оточення президента-втікача можливо не розповідало йому реальний стан справ, що відбуваються на вулицях Києва.

Вони, за його словами, розуміли, що будь-який керівник не любить, коли його засмучують. Мер Харкова додав, що тодішній глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін не доніс до Януковича реальну ситуацію про настрої народу.

Кернес не виключає, що можливо в той час плелися якісь змови, але про це не вдасться достеменно дізнатися.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ні, він не зійшов з розуму. Ви знаєте, недавно мені хороший знайомий надіслав такий вислів Конфуція:" Ти розумієш, що все можна вирішити без застосування сили, тільки в той момент, коли на твої яйця сідає комар ". Тому я думаю, що на його яйця сіл комар, так ", - описав ситуацію з Януковичем мер Харкова.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, адвокат президента-втікача Віктора Януковича намагається заплутати сліди і приховати місцезнаходження свого підзахисного.