Адвокат Надії Савченко оприлюднив нові докази її невинуватості, а також дані ще однієї експертизи.

Згідно з його повідомленням у Facebook, у вівторок захист Савченко отримав дані телефонного білінгу з телефонів льотчиці від life, а в п'ятницю – від МТС.

У цих даних точно вказані адреси, за якими перебувала українка під час вбивства російських журналістів. Ці докази підтверджують, що Савченко в цей час уже перебувала в полоні, на окупованій території.

"Нарешті підписані і переводяться на російську всі висновки фахівців та експертизи, які ми чекали. Вони прекрасні у своїй нещадної красі. У цих даних точно вказані адреси, за якими знаходилася українка під час вбивства російських журналістів. Ці докази підтверджують, що Савченко в цей час вже перебувала в полоні, на окупованій території ", - заявив Ілля Новіков.

Читайте також: Суд задовольнив вимогу адвокатів Савченко

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, сьогодні, 1 серпня, адвокати отримали експертний висновок, зроблений в Київському НДІ судових експертиз за постановою СБУ в рамках кримінальної справи про викрадення Савченко. Експерти оцінили відео, зняте Єгором Русским, "народним мером" Лутугиного. Фахівці поміряли кути тіні на відео і дізналися, який час доби там знятий.