Генеральний директор Aston Martin Енді Палмер заявив, що до середини 2020-х всі автомобілі компанії будуть гібридними, а до 2030 року кожен четвертий автомобіль буде використовувати електродвигун для пересування.

Aston Martin - один з останніх автовиробників, які оголосили про перехід на альтернативний двигун. Першою повністю електричної Aston Martin стане модель RapidE, чотиримісний автомобіль, який планують випустити в 2019 році.

Але це буде обмежена версія, так як їх випустять у кількості 115 штук. В роботі також футуристичний гібрид Валькірія, що розробляється Aston Martin спільно з Едріаном Ньюї з Red Bull Racing.

Генеральний директор додав, що Aston Martin буде розвивати свою технологію електродвигунів, не запозичуючи технології у конкурентів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що вчені створили паперового "робота-хробака".