Один з лідерів "Опозиційного блоку" Михайло Добкін збирається бойкотувати місцеві вибори, а також хоче провести їх одночасно з парламентськими та президентськими по всій Україні.

Добкін заявив про те, що його юристи шість разів зверталися до Міністерства юстиції із вимогою перейменувати його партію "Закон і порядок" в "Опозиційний блок" і постійно їм відмовляли у зв'язку із невірно поданими документами.

У заяві Добкіна мова йдеться про можливі акції протесту у Харкові з цього приводу. За словами екс-губернатора, більшість харків'ян підтримує опозиціонерів, а через невідповідну назву не зможуть зробити свій вибір. Добкін вважає, що через це може дестабілізуватися політична ситуація на Харківщині.

Читайте також: Порошенко готує статус національно-територіальної автономії для Криму

За даними соціологічних досліджень, "Опозиційний блок" у травні цього року мав 27-40% прихильників у Харкові. Раніше Михайло Добкін заявляв про наміри перемогти на місцевих виборах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Михайло Добкін приймав участь у президентських виборах 2014 року. Він набрав 3% прихильників по всій Україні. На Харківщині його підтримали 26% виборців.