Ця блогерка з Австралії зробила те, чого іще не вдавалося любителям занадто відвертих фотосесій - Джесс О'Брайен вдалося допомогтися розблокування свого акаунту в Instagram, який буквально переповнювали оголені знімки.

28-річна модель-любителька почала публікувати подібне тільки восени минулого року, але за цей час армія її прихильників зросла до 50 тисяч осіб. У такий спосіб, як переконує Джесс, вона намагалася привернути увагу до проблеми закритості у суспільстві – мовляв у голому тілі немає нічого поганого, чи неправильного.

Проте в Instagram такі пориви не схвалили і місяць тому забанили. Дівчину розлютило те, що вона не отримала жодних попереджень щодо свого контенту, тому вона досить швидко звернулася до ЗМІ і її підтримали користувачі по всьому світу:

"Я думаю, ця історія стала так відома тому, що всіх людей турбує тема оголеного тіла. Зрештою, під одягом все ми голі".

Нещодавно акаунт Джесіки розблокували, але вона навіть не думає стати більш скромною:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я буду продовжувати дії, спрямовані на нормалізацію наготи і заохочення позитивного ставлення до тіла, і я можу тільки сподіватися, що" Інстаграм "буде діяти як союзник, а не противник моєї місії", - пояснює вона.

Як повідомляв портал "Знай.ua",татуйована фітоняша з Києва підкорила мережу.