Вчора ввечері 41-річний житель міста Виноградова, що в Закарпатській області, на мінівені "Chrysler-Dodge" виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті він зіткнувся лоб в лоб з автомобілем "Dacia Logan".

Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ в Закарпатській області.

Від отриманих травм 19-річний водій легковика помер у лікарні. 30-річна жінка та 42-річний чоловік, пасажири "Chrysler-Dodge", потрапили на лікарняне ліжко з пошкодженнями різного ступеня важкості.

Водій мінівену вцілів. З'ясувалось, що він був за кермом у нетверезому вигляді. Експертиза виявила у нього в крові 1,6 проміле алкоголю.

Це вже не перший злочин, винуватцем якого він є. Вісім років тому під колесами його автомобіля загинули хлопець та дівчина. Міліція порушила кримінальну справу. Однак винуватець втік за кордон.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: На Донеччині через аварію автобуса госпіталізували шестеро людей (фото)

Тривалий час злочинець переховувався в Італії. Тільки у 2012 році його екстрадували в Україну.

Суд дав йому 5 років позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну.

Наразі його затримали правоохоронці і він перебуває у ізоляторі Виноградівського райвідділу. Розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, у селі Новоселівка одеської області п'яний водій збив 5-річного хлопчика. Однак через три години потрапив у ДТП, де постраждав сам.