У Фінляндії захисники тварин з організації Oikeutta Eläimille домоглися дозволу потрапити на територію ферми з вирощування песців і полярних лисиць, яка знаходиться на заході країни в провінції Остроботнія.




Тут активісти провели приховану зйомку, щоб показати, яким чином фермери добиваються більшої кількості хутра при менших витратах. Аби отримати з кожної тварини якомога більше цінного хутра, його розгодовують до неймовірних розмірів.




На волі середньостатистичний звірок важить від 3,5 до 5 кілограмів, а на фінській ферми вага нещасних вихованців досягає 20. Бідні тварини практично знерухомлені через зайву вагу і ледве ворушать лапками, сидячи в своїх клітках.




Зоозахисники сподіваються, що ці кадри вплинуть на світ і, глянувши на них, люди приймуть рішення відмовитися від покупки виробів з цінного хутра, перейшовши на штучне.




Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Лондоні зоозахисники влаштували незвичайний благодійний забіг.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще