Український епатажний телеведучий Роман Вінтонів, відомий всім за псевдонімом Макл Щур, отримав повістку і зараз проходить військові навчання на полігоні у Рівненській області.

Про це він повідомив на персональній сторінці у Facebook.

Нещодавно Щур вже писав, що форма бійця Збройних сил йому надзвичайно сподобалась і дуже личить. За його проханням йому навіть замінили черевики з більшого розміру на менший.

Після навчання на полігоні журналістові запропонують долучитись до експериментального проекту із прикріплення його до військової частини, яка знаходиться в зоні АТО.

Метою є покращення співпраці військових і преси. Телеведучий по телефону прокоментував, що досі не відчув особливо великої впізнаваності у війську.

"Та таке, може, пару людей впізнали, а так більшість - ні. Та нормальні умови, солдатські", - каже Щур.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Для Майкла Щура на війні підготували місце прес-офіцера

Керівник прес-центру ОК "Захід" Анатолій Прошин розповідає, що Майкл Щур – такий самий громадянин України, як і всі інші, на якого поширюються всі закони і укази.

"Такий самий, як і ми з вами. А те, що в нього є фах, і ми повинні його використати за цим фахом – так. Якщо він скаже: я хочу воювати – він буде воювати. Але ми йому запропонуєм використати його в інформаційно-психологічних операціях", - додає Прошин.