Постійний шум дітей під вікном помешкання настільки набрид 65-річному пенсіонеру з російського міста Собінки Володимирської області, що він вхопив рушницю і відкрив по ним вогонь.

У результаті цього поранена одна дитина, пишуть росЗМІ.

За словами старшого помічника керівника регіонального управління СК Ірини Мініної, чоловік кілька разів зробив зауваження у бік неповнолітніх, які відколупували камені з фасаду будинку, а потім використав останній аргумент.

У бік дітей пенсіонер вистрілив щонайменше тричі. Поранену дитину доправили в медзаклад. За словами лікарів, її життю нічого не загрожує.

Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту, триває слідство.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", минулої неділі в столичному парку по вулиці Кирилівській невідомі розстріляли двох людей. Обійшлося без загиблих, проте обох чоловіків госпіталізували з вогнепальними пораненнями спини та коліна.