Більше половини жителів країни вважають, що в Україні успіху можна досягнути за допомогою грошей або інших матеріальних цінностей.

Про це свідчать дані опитування Research & Branding Group.

Трьома головними причинами успіху українці вважають зовнішні фактори: влада (38%), соціальний стан сім'ї і впливові покровителі з числа знайомих і близьких (32%).

Далі йдуть внутрішні якості: знання, досвід і праця (29%), привабливість, розум, сила і інші особисті якості (20%), особисті досягнення в освітній і професійній діяльності (18%).

Ще двома складовими факторами успішності для українців є авторитет, який визначається службовим становищем (10%) і провладні політичні погляди (8%).

Як свідчать дані опитування, лише 25% українців впевнені в завтрашньому дні. В той же переважна більшість - 73% - в завтрашньому дні не впевнені. Ще 2% не змогли відповісти на це запитання.


Дослідження провела 1-10 серпня 2017 року компанія R & B. Опитування проходило серед 1800 осіб по всій території України за винятком Криму і ОРДЛО. Помилка вибірки становить 2,4% при рівні довірчої ймовірності Р = 0,95.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", лише третина українців вважають, що російській мові потрібно надати статус офіціальної.